Përmbajtje:

ITTT: 'Zingend Meisje': 5 hapa
ITTT: 'Zingend Meisje': 5 hapa

Video: ITTT: 'Zingend Meisje': 5 hapa

Video: ITTT: 'Zingend Meisje': 5 hapa
Video: Lose Belly Fat But Don't Do These Common Exercises! (5 Minute 10 Day Challenge) 2024, Korrik
Anonim
ITTT: 'Zingend Meisje'
ITTT: 'Zingend Meisje'

Udhëzimet e projektit 'zingend meisje': Hier ga ik vertellen hoe jij zelf een zingen meisje kan maken met arduino.

Çfarë mund të them ?: Je gaat een meisje van hout maken die beide haar armen uitsteekt. Aan de ene arm zit een lichtsensor en aan de andere zitten 3 knoppen. Nëse keni folur për një kohë më parë, ju mund të lexoni ato në 3 vjet, të ndërtoni një strukturë të caktuar, duke përdorur një sensor sensori të dorës së gjerë (anders werkt het niet). Wanneer je haar hand loslaat tijdens het liedje stop hij met afspelen.

Furnizimet

- Folës

-3 herë butona

-Lichtsensor

-Hout/karton

Hapi 1: De Bedrading

De Bedrading
De Bedrading
De Bedrading
De Bedrading
De Bedrading
De Bedrading

Er zijn voor dit projekt veel draden om aan te sluiten. Filloni eerst simpel met de buzzer en de lichtsensor, sluit die aan en test het. Sulit vervolgens de 3 knoppen aan elk voor een ander liedje. Wanneer alles werkt (na kodin), kun je de buzzer vervangen u takua me folës (tha 2 vjet më parë për të shitur).

Nadat je alles hebt aangesloten kun je beginnen met de code.

Hapi 2: De Kodi

Hapi 1: Naar https://github.com/robsoncouto/arduino-songs dhe lexoni 3 fjalë për të cilat do të vdisni.

Hapi 2: Ju lutemi lexoni kodin në kodin tuaj, nëse dëshironi të shihni se cili kod është vendosur në konfigurimin e kodit në kodin tuaj në loop zet (klikoni këtu).

Hapi 3: Scheid de liedjes goed van elkaar en maak nu 4 int's aan (A0 voor de lichtsensor en 3 pins elk voor een knopje).

Hapi 4: Thirrja nëse deklarata mban të gjitha 3 në një lak (Nëse analogRead (A0> 950). Dit zorg, ju mund të lexoni një kërkesë për licencën e duhur nëse nuk është- deklarata aan het einde van elk liedje (If analogRead (A0 <950) {break). Dit zorg ervoor dat het liedje stopt met spelen wanneer je de lichtsensor niet meer bedekt.

Hapi 5: Dit është një fazë e fundit, nëse nuk është e hapur. Zgjedhja e fjalëve të tjera është bërë në qoftë se deklarata (buttonstate == 1). Dit zorgt ervoor dat het liedje alleen gaat afspelen wanneer je de knop in drukt. Përgjigju të dhënave të tjera që lidhen me butonin e gjendjes në vend (përgjigju 1: gjendjen e butonave, 2: butonin e gjendjes2 dhe 3: butonin e gjendjes3).

Dit is alles wat je hoeft te weten voor de code, doe dit na en test het!

(Het is ook leuk om een ander het te laten testen, om te zien wat hij/zij er van vind).

Hapi 3: Maak Het Meisje

Maak Het Meisje
Maak Het Meisje
Maak Het Meisje
Maak Het Meisje
Maak Het Meisje
Maak Het Meisje

Het beste is om het meisje van hout te maken (lasersnijden). Om dit te doen moet je eerst het silhouet zelf tekenen in illustrator en dit bestand kun je dan gebruiken bij de lasermachine.

Wat ik heb gedaan është eerst het silhouet op papier tekenen en vervolgens digitaliseren (vanwege afmetingen) maar je kan dit zelf ook meteen in illustrator doen. Vergeet ook niet om de armen te maken en in een arm een gat voor de lichtsensor en in de andere arm 3 gaten voor de knoppen.

Je kan het silhouet 2x uit snijden voor een achterkant, maar ik heb die van karton gemaakt. Dit geld ook voor de armen.

Wanneer je alle onderdelen hebt kun je beginnen met solderen. Maak alle onderdelen (knoppen, lichtsensor en speaker) vast aan lange draden, zodat je ze op de juiste plek kan plaatsen (mond en armen). Wanneer je al het soldeer werk af hebt kun je alles op het meisje plakken en de achterkant er op plakken (do tussen de 2 platen een stuk karton zodat er ruimte is voor de arduino en draden). Nog een tip van wat ik heb gedaan is de achterkant met klittenband vast zetten, zodat hij nog open kan. Ook is het mooi om de zijkanten nga te plakken met papier zodat je de bedrading niet kan zien.

Hapi 4: Detajet e Laatste

Detajet e Laatste
Detajet e Laatste

Om het nog helemaal af te maken kun je het houten silhouet beschilderen (dat is wat ik heb gedaan). Ook om je meisje stroom te geven kun je de arduino kabel aansluiten aan een powerbank. Als je alle stappen hebt gevolgd heb kun je haar recht opzetten en gebruiken!

Hapi 5: Mijn Logboek

Këtu është dokumenti që është takuar me të besuar në hoe ik tot dit produkt ben gekomen.

Recommended: